Terra Luna UST neden yok, ne zaman işlem görecek? Binance margin nedir?

Terra Luna son 3 günlük sürece bakıldığında kripto para piyasalarının gündemine bomba gibi düştü. Öte yandan Bitcoin 26 bin dolar seviyelerini görerek şok etkisi yarattı. Binance'dan Luna hakkında önemli bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki, Terra Luna UST neden yok, ne zaman işlem görecek? Binance margin nedir? İşte detaylar

Kripto para piyasalarında büyük bir düşüş yaşanıyor. Özellikle Terra Luna piyasaları takip edenleri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, Terra Luna UST neden yok, ne zaman işlem görecek? Binance margin nedir? İşte merak edilenler

TERRA LUNA UST NEDEN YOK, NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Binance platformu ağ yavaşlığı ve tıkanıklığı sebebiyle LUNA ve UST çekimlerini askıya aldığını duyurdu.

Avax coin neden düşüyor? Avax coin yükselecek mi, düşecek mi? İşte yorumlar

MARJİN ALIM SATIMI NEDİR?

Marjin alım satımı, işlemleri gerçekleştirmek için üçüncü bir tarafın sağladığı varlıkları kullanmanın bir yoludur. Normal alım satım hesaplarıyla karşılaştırıldığında marjin hesapları, yatırımcıların daha fazla fon elde edebilmelerine ve bu fonları pozisyonlarını desteklemek için kullanabilmelerine olanak sağlar.

TERRA LUNA NEDİR?

Kripto para piyasaları, ABD merkez bankası Fed'in sıkılaşma politikaları nedeniyle hızla geriliyor. Ancak Terra'nın kripto parası LUNA'nın düşüşü kripto para piyasalarında uzun yıllar hatırlanacak.

AXS coin neden düşüyor? Axie Infinity AXS coin yorumları ve geleceği nedir?

Sadece bir ay önce 120 dolara dayanan LUNA bir hafta önce 85 dolardan işlem görüyordu.

Terra'nın 12 Mayıs saat 10.00 itibariyle değeri ise 18 cente gerilemiş durumda. Yani LUNA değerinin neredeyse yüzde 99'unu kaybetti. Kriptonun en yüksek değerine göre kaybı ise yüzde 99.8 oldu. Toplam piyasa hacmine bakıldığında ise LUNA'daki değer kaybı 25 milyar dolardan fazla oldu.