Tek şeride düştü! Bolu Valiliği'nden TEM Bolu Dağı hakkında açıklama!

Bolu Dağı'ndan geçecekler dikkat! Ankara ve İstanbul istikametlerinde çok sık kullanılan bu yol için Bolu Valiliği açıklama yaptı. Buna göre valilik, TEM Bolu Dağı geçişlerinin tek yönlü olduğunu duyurdu. İşte merak edilen tüm detaylar...

Bolu Valiliği, "30 Temmuz 2022 tarihinde İstanbul istikametinin sağ ve orta şeritleri, Ankara istikametinin orta şeridi, 31 Temmuz 2022 tarihinde İstanbul istikametinin sol ve orta şeritleri, Ankara istikametinin sağ ve orta şeritleri trafiğe kapatılarak üst yapı bakım ve onarım çalışmaları yapılacağından her iki yönde işaretlemeler yapılarak trafik tek şeritten sağlanacaktır." açıklamasında bulundu.

Çalışma yapıldığı zaman diliminde otoyolun her iki yönünde işaretlemeler yapılarak trafiğin tek şeritten sağlanacağı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ulaşımın tek şeritten sağlandığı bölgede oluşabilecek yoğun trafiğin İstanbul istikametine Abant Kavşağı'ndan, Ankara istikametine de Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100'e yönlendireceği belirtildi. Şerit kapatması yapılan kesimlerde trafiğin kontrollü olarak tek şeritten verileceğinden sürücülerin çalışmaların yapılacağı bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.