Tanıtıma sayılı günler kala sızdırıldı! İşte uygun fiyatlı iPhone

Akıllı telefon dünyasının öncü markalarından Apple'ın 7 Eylül'de yapacağı tanıtıma sayılı günler kaldı. iPhone 14'ün ve birçok yeni ürünün tanıtılması beklenen Apple lansmanı öncesinde uygun fiyatlı iPhone modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. iPhone SE olarak bilinen düşük segmentli modelin bu yılki tasarımında değişikliğe gidildi. İddiaya göre SE modeli XR'a benzer bir yapıyla çentikli olacak.

Teknoloji devi Apple önümüzdeki günlerde yeni ürünlerinin tanıtımını yapacağı bir etkinlik düzenleyecek. Apple'ın yeni modellerini tanıtacağı etkinlik öncesi uygun fiyatlı iPhone modeli ile ilgili yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Apple'ın iPhone 8'e benzer yapıda olan SE modelinin bu yıl farklı bir yapıda kullanıcılara sunulacağı iddia edildi.

UYGUN FİYATLI IPHONE'UN TASARIMI SIZDIRILDI!

7 Eylül'de düzenlenecek Apple konferansı öncesi Apple'ın uygun fiyata satacağı iPhone SE'nin tasarımı sızdırıldı. Güvenilir bir Apple analisti katıldığı Spotify yayınında Apple'ın iPhone SE modelinin XR benzeri bir tasarımla satacağı iddia edildi. Apple, bu hamle ile iPhone SE'nin tuşlu tasarımından vazgeçerek çentikli tasarıma geçmiş olacak.

Prosser, Andru Edwards ve Jon Rettinger Geared Up podcast'inde iPhone SE 4 olarak da adlandırılan yeni nesil iPhone SE'nin yeni bir iPhone XR olacağını bildirdi. Mevcut iPhone SE 4.7 inç LCD ekrana sahipken iPhone XR daha büyük 6.1 inç LCD ekrana sahip.

Apple, 7 Eylül tarihindeki lansmanında iPhone 14 Pro modellerinde kullanılacak ultra geniş açı kamerasındaki piksel boyutlarını büyüttü. Sony tarafından üretilen sensörle ve LG tarafından üretilen "kompakt kamera modülü" ile daha iyi bir çekim kalitesi kullanıcılara sunulacak.

"Batman" filminden fırlamış gibi! Tasarımda çığır açan denizaltı geleceğe yön veriyor

Son derece nadir bir tür! Transparan kafalı balık ilk kez canlı olarak görüntülendi

Skoda logosunu baştan aşağı değiştirdi! Elektrikli SUV modeli ile piyasayı altüst edecek