Süt Kardeşler'in Afife'siydi! Eşi Yeşilçam'ın usta isimlerinden çıktı…

Süt Kardeşler filmi 1976 yılında gösterime girmişti. Ayrıca Kemal Sunal, Jale Altuğ, Şener Şen ve Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı film, Yeşilçam'ın unutulmazları arasında gösterilebiliyor. Öte yandan Süt Kardeşler filminde Afife karakterini Jale Altuğ canlandırıyordu. Meğer eşi de Yeşilçam'ın usta isimlerindenmiş. Detaylar haberimizde…

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden olan Süt Kardeşler, 1976 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca, ''Gulyabani'' uyarlaması yapılan Süt Kardeşler filmi, günümüzde de sevilerek izlenmeye devam ediyor. Öte yandan Süt Kardeşler filminde; Kemal Sunal, Adile Naşit, Jale Altuğ ve Şener Şen gibi isimler rol almıştı.

SÜT KARDEŞLER'İN AFİFE'SİYDİ

Süt Kardeşler filminde Afife karakterini canlandıran Jale Altuğ, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın dikkatini çekiyordu. Öte yandan Jale Altuğ'un eşi de Yeşilçam'ın usta isimlerinden çıktı.

Süt Kardeşler filminde Afife karakterini canlandıran Jale Altuğ, Yeşilçam'ın usta ismi Şevket Altuğ ile evli. Yeşilçam'da birçok filmde rol alan Şevket Altuğ, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Özellikle Kemal Sunal ile rol aldıkları Tokatçı ve Yedi Bela Hüsnü filmi, günümüzde de sevilerek izlenmeye devam ediyor.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında gösterilebilen Jale Altuğ ve Şevket Altuğ'un, Kezban ve Kerem isminde 2 çocukları da bulunuyor.