Survivor Seda ne yaptı? Survivor Seda elendi mi, ne ceza aldı?

Survivor All Star'ın son bölümünde yarışmacılara düzenlenen polis operasyonu ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Operasyona neden olan olaylar zincirinin sebebi ödül için Kolombiyaya giden mavi takım yarışmacılarından Seda çıktı. İzleyiciler ''Survivor Seda ne yaptı? Survivor Seda elendi mi, ne ceza aldı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün 4. bölümünde Dominik polisinin Survivor'da operasyon yaptığını açıkladı. Operasyonun nedeninin ise mavi takım yarışmacılarındna Seda olduğu ortaya çıktı. Bölümü izleyemeyenler "Survivor Seda ne yaptı? Survivor Seda elendi mi, ne ceza aldı?" sorularının yanıtını araştırıyor.

SURVİVOR SEDA NE YAPTI?

Seda, havalimanında lavaboya gittiğini ancak temizlik nedeni ile kabine giremediğini o esnada da yabancı bir kız ile İngilizce sohbet ettiğini söyledi. Babasına mesaj atmak için tam telefonu kullanacağı esnada yarışmacı arkadaşlarına yakalanan Seda, panik yaptı. Kıza bir not verdiğini söyleyen Seda, annesinin durumu tamamen yanlış anladığını söyledi.

Sürekli oyun kaybettiği için babasının mutsuz olduğunu düşünmesini istemediğini bu yüzden babasına çok mutlu olduğunu iletmek istediğini belirtti. Kızın annesi Seda'nın kaçırıldığını düşünüp güvenliği çağırdı. O esnada diğer yarışmacı arkadaşlar uçak içerisinde bekledi. Sonrasında Dominik dönüşünde de polisler gelip uçakta direkt Seda'yı alıp ifadesine başvurdu.

Şu yaşıma geldim böyle bir olay görmedim diyen Acun Ilıcalı, "İki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktu. Her şeyi tehlikeye atabilecek derecede son derece anlamsız sebep... Aklın yerinden gitmesi" açıklamasını yaptı.

SURVİVOR SEDA NE CEZA ALDI?

Seda Aktuğlu, kazandıkları 5 ödülden faydalanamayacak.