Survivor Sahra Işık kimdir? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sahra Işık kaç yaşında?

Survivor All Star 2024 dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi. Survivor açılışında Acun Ilıcalı klasik bir araba ila alana giriş yaptı. Arabada kendisine eşlik eden yarışmacılardan biri ise Sahra oldu. İzleyiciler Sahra Işık ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Sahra Işık kimdir? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sahra Işık kaç yaşında?

Survivor yarışmacısı Sahra Işık merak edilen isimler arasında yer alıyor. Survivor'a 2014 ve 2018 yılında katılan Sahra Işık, bu sene 3. kez kozunu paylaşacak. İzleyiciler iddialı yarışmacı Sahra Işık hakkında aramalarını hızlandırdı. Peki, Sahra Işık kimdir? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sahra Işık kaç yaşında?

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Işık 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

Survivor'a 2014 ve 2018 yılında katılan Sahra Işık, bu sene de All Star kadrosuna girdi.

Sahra Işık iş insanı İdris Aybirdi ile 2019 yılında evlenmişti. 3 yıl önce evlene çift, evlilik yıldönümlerini kutlamak için yemeğe çıktı.Aybirdi eşi Sahra Işık ile romantik dakikalar yaşamayı beklerken yemeğin ortasında eşine boşanma davası açtığını söylemesi üzerine boşandıklarını açıklamıştı.