Survivor finali ne zaman, nerede yapılacak? Survivor ne zaman bitiyor?

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor'da final için geri sayım başladı. Geçmiş sezon yarışmacılarından Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay, Yunus Emre Özden, Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Batuhan Karacakaya gibi isimlerle başlayan All Star 2024 mücadelesinde sona yaklaşıldı. Peki, Survivor ne zaman bitiyor? Survivor finali ne zaman, nerede yapılacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya tarafından hazırlanan fenomen yarışma programı Survivor'da finale adım adım yaklaşılıyor. Issız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesini içeren programın ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Peki, Survivor ne zaman bitiyor? Survivor finali ne zaman, nerede yapılacak?

SURVİVOR NE ZAMAN BİTİYOR?

Survivor All Star 2024 finalinin ne zaman yapılacağı henüz belli değil. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı tarafından final tarihinin açıklanmadı halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

Geçtiğimiz yıl Survivor Final mücadelesi 13 Haziran Salı günü Kuruçeşme Arena'da düzenlendi. Büyük finalin bu sene de haziran ayı ortalarında gerçekleşmesi bekleniyor. Finalde 1. olan yarışmacının ne kazandığı da belli olacak.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI (16 MAYIS 2024)

Merve

Özgür

Nagihan

Hilmi Cem