Survivor Nagihan, Hikmet'i yere göğe sığdıramadı... Övgü dolu sözler!

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star, 14 Şubat Pazartesi akşamı 23'üncü yeni bölümüyle izleyenlerle buluştu. Dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölümde adaya konseyi de gerçekleştirildi. Ünlüler takımında mücadele eden Nagihan'ın Gönüllüler takımında yarışan Hikmet hakkında sarf ettiği övgü dolu sözler geceye damga vurdu.

Survivor All Star 14 Şubat pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Haftanın son dokunulmazlık oyuncu için yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Son dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise gönüllüler oldu.

Ünlüler takımında adı en çok yazılan Aşkım, Evrim ve Atakan'ın ardından üçüncü eleme adayı oldu.

İlk üç eleme adayının ünlüler takımından çıkmasının ardından Survivor'ın kuralları gereği dördün isim ise gönüllüler takımından oldu. Performans birincisi olan Berkan, Ezgi'nin adını söyledi ve dördün eleme adayı olarak belirledi.

Nagihan ise Hikmet hakkında söylediği övgü dolu sözler ile ada konseyine damga vurdu. Nagihan, şunları söyledi:

"Hikmet'i keşke bizim takıma alsak. Ben istiyorum. Beyler sizle bir sorunumuz yok. Ama karşı tarafta Hikmet aşırı yetenekli olduğu için biz de erkeklerin bir şeyler yapmasını istiyoruz, balık tutsunlar. Karnımızı doyurabilmemiz için ve ya mental olarak da bu gerekli. Hikmet'le ben bir adaya giderim gözü kapalı. Aç mı kalacağım, yağmur mu yağar? diye düşünmem. Çok yetenekli çok başarılı. Keşke bizim takımda olsa. Hikmet'i istiyorum"

Avatar Atakan, Nagihan'ın sözleri üzerine Ilıcalı'ya, "Acun abi biz haftaya Nagihan'la Hikmet'i yollayalım sürgün adasına yollayalım. Orda bu konuyu çözsünler" dedi.

Nagihan Karadere ise "Niye sürgüne gidelim, başka ada yaparız kendimize değil mi Hikmet? Yarışlara oradan gider geliriz" dedi.