Survivor 2024 şampiyonu Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star 2024 şampiyonu Ogeday Girişken oldu. Fenerbahçe Klübünde lisanslı bir sporcu olan Ogeday, Survivor'da finale kalarak bu yılın şampiyonu oldu. Peki Survivor 2024 şampiyonu Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken kaç yaşında, nereli? İşte yarışmacının hayatı ile ilgili merak edilenler

Ogeday Girişken Survivor All Star 2024 yarışmasında gösterdiği performansla diğer yarışmacıları geride bırakarak birinci oldu. Profesyonel kürek sporcusu olan Ogeday'ın yaşı, mesleği ve hayatı ile ilgili detaylar merak edilen konular arasında yer aldı. Ogeday, 2017 yılında yapılan Survivor'da da şampiyon olmuştu. Peki Survivor 2024 şampiyonu Ogeday Girişken kimdir,kaç yaşında, nereli?

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

27 Nisan 1992 Adana doğumlu olan Ogeday Girişken, eğitim hayatına da orada devam etti. Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Girişken, sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettirdi. Dikkatleri üzerinde toplayan Ogeay, kürek sporu dalında Fenerbahçe'de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı.

Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı. Yarışmanın başlamasının ardından parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı ve o sezonun şampiyonu oldu.

Litvanya'da dünya çapında gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. Daha sonra oyunculuk da yapan Ogeday Girişken, Savaşçı ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi yapımlarda yer aldı.

Dizilerde de boy gösteren Ogeday, dijital platformdaki Sihirli Annem ve Aşk 101'de rol aldı.