Süper zeka testi: Fenerbahçeliler bile 6 kanaryayı bulamıyor! 10 saniyede 167 kişiden 3'ü bulabildi

Fenerbahçeli olanların bile fazlaca uğraşabildiği bu optik illüzyon testinde, toplam 6 kanarya görseli yer alıyor. Ayrıca optik illüzyon testinde tüm kanarya görsellerini sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. Çünkü adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu test, Fenerbahçelileri bile uğraştırabiliyor. İşte detaylar…

Fenerbahçeli olanların bile çözmekte zorlandığı bu optik illüzyon testinde, toplam 6 kanarya görseli yer alıyor. Ayrıca tüm görsellerin 10 saniyede bulunması neredeyse imkansız gibi görülüyor. Çünkü Türkiye'de 167 kişiye gösterilen bu süper zeka testinde sadece 3 kişi 10 saniyede 6 kanarya görselinin yerini bulabildi. Bu nedenle sadece süper zeka seviyesine sahip kişilerin tüm görselleri zamanında bulabilecekleri de iddia ediliyor.

FENERBAHÇELİLER BİLE 6 KANARYAYI BULAMIYOR

Bu optik illüzyon testinde, 10 saniyede toplam 6 kanarya görselinin bulunması bekleniyor. Ancak Fenerbahçeli olanlar bile tüm kanarya görsellerini bulmakta zorlanabiliyor. Nitekim Türkiye'de Fenerbahçeliler de dahil olmak üzere toplam 167 kişiye gösterilen bu testte, sadece 3 kişi tüm görselleri zamanında bulabildi. Bu nedenle adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Fenerbahçeli olanlar bile başarılı olmakta fazlaca zorlanabiliyor.

Peki Fenerbahçeli olanların bile fazlaca zorlanabildiği bu zeka testinde, siz zamanında tüm görselleri bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Süper Zeka Testi İpucu: Bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçeli olanlar bile ipucundan yardım alabiliyor. Çünkü bu test, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Eğer siz de tüm kanarya görsellerini bulamadıysanız, fotoğrafın sol alt, sol üst, orta hafif sol ve sağ alt köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

SÜPER ZEKA TESTİNİN CEVABI

Fenerbahçeli olanlar için kanarya görselinin ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Bu nedenle daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Ancak 167 kişiden sadece 3'ü başarılı olabildi. Bunun sonucunda ise, sadece süper zeka seviyesine sahip insanların tüm görselleri bulabilecekleri iddia edildi.

Eğer tüm görselleri siz de bulamadıysanız, bir kanarya görseli optik illüzyon testinin arka planında yer alıyor, diğer görseller aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor.

Süper zeka testi: Beşiktaşlılar bile 6 kartalı bulamadı! 10 saniyede 513 kişiden 7'si bulabildi