Süper zeka testi: Galatasaraylılar bile 7 aslanı göremiyor! 8 saniyede 249 kişiden 3'ü bulabildi

Galatasaraylıların bile çözerken zorlanabildiği bu optik illüzyon testi, 7 aslan görseline istinaden hazırlandı. Resimdeki tüm aslan görsellerini 8 saniyede bulabilenlerin süper zeka seviyesine sahip oldukları da iddia ediliyor. Çünkü bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Ayrıca Galatasaraylı olanları bile şaşırtabiliyor. İşte detaylar…

Galatasaraylı olanların bile çözmekte zorlandığı bu optik illüzyon testinde, tüm aslan görsellerini 8 saniye içinde bulmak neredeyse olanaksız gibi düşünülüyor. Bu nedenle 7 aslan görselini 8 saniyede bulabilenlerin üstün zekalı oldukları da iddia ediliyor.

Öte yandan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de Galatasaraylı olanlar da dahil olmak üzere 249 kişiye gösterildi. Ancak sadece 3 kişi 7 aslanı 8 saniyede görebildi. Bu nedenle, bu optik illüzyon testinin adeta zeka sınırlarını zorladığı düşünülüyor.

GALATASARAYLI OLANLAR BİLE GÖREMİYOR

Optik illüzyon testinde, 8 saniyede toplam 7 aslan görselinin bulunması bekleniyor. Ayrıca yarısı Galatasaraylı olmak üzere toplam 249 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 3 kişi 8 saniyede başarılı olabildi. Bu nedenle yalnızca süper zeka seviyesine sahip olan insanların 8 saniyede tüm aslan görsellerini bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki 8 saniyede siz tüm görselleri bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Galatasaraylı olanlar bile bu optik illüzyon testinde zorlanabiliyor. Eğer siz de tüm aslan görsellerini bulamadıysanız, fotoğrafın sol alt, orta üst, sağ orta ve sağ orta hafif alt kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ ASLANLARIN YERLERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, toplam 7 aslan görseli bulunuyordu. Ayrıca Galatasaraylı olanlar için aslan görselinin ayrı bir önemi olduğu düşünülüyordu. Bu nedenle daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Ancak Galatasaraylılar bile bu optik illüzyon testinde başarılı olamadı. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip olan insanların 8 saniyede tüm görselleri bulabilecekleri de iddia ediliyordu.

Galatasaraylıların bile zorluk yaşayabildiği ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde sizde başarılı olamadıysanız, fotoğrafın arka planında 2 aslan görseli görünüyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte zeka testindeki gizli görsellerin yerleri;

Süper zeka testi: 10 saniyede 211 kişiden 4'ü başarılı oldu! Zekiler bile 6 kediyi göremedi