Süper zeka testi: 10 saniyede 368 kişiden 4'ü bulabildi! Beşiktaşlılar bile 6 kartalı göremedi

Beşiktaşlıların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, toplamda 6 kartal görseli bulunuyor. Ayrıca resimdeki tüm kartal görsellerini 10 saniyede bulabilen insanların süper zeka seviyesine sahip oldukları da iddia ediliyor. Bunun yanı sıra zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Beşiktaşlı olanları bile şaşırtabiliyor. İşte detaylar…

AKSAM.COM.TR

Emrullah Sarıyılmaz

Beşiktaşlı olanları bile fazlaca uğraştırabilen bu test, kartal görsellerine istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde tüm görsellerin 10 saniyede bulunması isteniyor. Ayrıca tüm görselleri 10 saniyede bulabilenlerin süper zekalı oldukları da iddia ediliyor.

Öte yandan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 368 kişiye gösterildi. Ancak sadece 4 kişi zamanında tüm kartal görsellerini bulabildi. Ek olarak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Beşiktaşlılar için de uğraştırıcı olabiliyor.

BEŞİKTAŞLILARIN BİLE ZORLANABİLDİĞİ OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Optik illüzyon testinde, 10 saniye içinde 6 kartal görselinin bulunması isteniyor. Ayrıca bu optik illüzyon testi, yarısı Beşiktaşlılar olmak üzere toplam 368 kişiye gösterildi. Ancak sadece 4 kişi 10 saniyede 6 kartal görselini gösterebildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip olan insanların zamanında tüm görselleri bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Peki, 10 saniyede siz tüm görselleri bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon Testinin İpucu: Beşiktaşlılar bile bu testte ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de kartal görsellerini bulmakta zorluk yaşıyorsanız fotoğrafın sol alt, orta üst ve sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN TESTİN SONUCU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, toplam 6 kartal görseli bulunuyordu. Ayrıca bu optik illüzyon testinde, Beşiktaşlıların kartal görsellerini daha kolay bulabilecekleri tahmin ediliyordu. Çünkü kartal görselinin Beşiktaşlı olanlar için ayrı bir önemi olduğu düşünülüyordu. Ancak bu optik illüzyon testinde, Beşiktaşlılar bile tüm görselleri 10 saniyede bulamadı.

Öte yandan adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu test, 368 kişiye gösterildi. Ancak sadece 4 kişi başarılı olabildi. Bu nedenle adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testi çözmek neredeyse imkansız gibi görülebiliyor. Çünkü Beşiktaşlılar bile başarısız olabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, iki kartal görseli arka planda yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte testin sonucu;

Süper zeka testi: 8 saniyede 249 kişiden 3'ü bulabildi! Galatasaraylılar bile 7 aslanı göremiyor