Süper Lig: Adana Demirspor - Galatasaray maçı canlı izle!

Adana Demirspor ve Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ile puan farkını 4'e artıran sarı-kırmızılı ekip, derbi haftasında puan kaybetmek istemiyor. Öte yandan 26 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek Adana Demirspor - Galatasaray maçı canlı izlemek isteyen birçok insan, ''Saat kaçta ve hangi kanalda?'' gibi soruları merak ediyor. Detaylar haberimizde…

Adana Demirspor - Galatasaray maçı canlı izlemek isteyen birçok vatandaş, ''Adana Demirspor - Galatasaray maçı hangi kanalda?'' ve ''Adana Demirspor – Galatasaray maçı saat kaçta?'' gibi soruların cevaplarını araştırabiliyor. Zira derbi heyecanının yaşanacağı haftada gözler Adana Demirspor - Galatasaray maçında.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki liderlik yarışında puan farkı 4. Sarı-kırmızılı ekip, Adana Demirspor karşısında puan kaybederse, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkı azalacak. Bu nedenle pek çok futbol tutkunu, Adana Demirspor - Galatasaray maçı canlı izlemek için sabırsızlanıyor. Peki, Adana Demirspor - Galatasaray maçı canlı izlemek isteyenler hangi kanalı açmalı?

ADANA DEMİRSPOR - GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ve Galatasaray kozlarını paylaşacak.

Mücadele Yeni Adana Stadyumu'nda 26 Nisan Cuma günü saat 20:00'da başlayacak.

Adana Demirspor - Galatasaray maçı canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.

SÜPER LİG'DE GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

Adana Demirspor (D)

Sivasspor (E)

Karagümrük (D)

Fenerbahçe (E)

Konyaspor (D)

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN