Sun Tekstil ne zaman işlem görecek? Sun Tekstil halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

11-13 Mayıs tarihleri arasında halka arz edilen Sun Tekstil'in başvuru sonuçları için geri sayım başladı. İşlemlerini tamamlayan binlerce kişi detayları öğrenmek üzere araştırmalara başladı. Peki, Sun Tekstil halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Sun Tekstil ne zaman işlem görecek? İşte merak edilenler

Giyim alanında faaliyet gösteren Sun Tekstil halka arz işlemleri 11-13 Mayıs tarihleri arasında tamamlandı. Başvuru sonuçları ise heyecanla bekleniyor. Peki, Sun Tekstil halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Sun Tekstil ne zaman işlem görecek? İşte detaylar

SUN TEKSTİL HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sun Tekstil'in halka arz sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklandı. Halka arzda toplam büyüklük 729,5 milyon TL olarak kaydedildi.

Talep Toplama Tarihleri: 11 - 13 Mayıs 2022

Halka Arz Fiyatı: 26,00 TL

SUN TEKSTİL NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Sun Tekstil'in borsada işlem göreceği tarih belli olmadı. Açıklandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

SUN TEKSTİL HAKKINDA

1987 yılında kurulan Sun Tekstil, hazır giyim perakende sektöründe faaliyet gösteren global markalar için kadın giyim koleksiyonları tasarlıyor, üretiyor, tedarik ediyor ve satışını gerçekleştiriyor. İzmir Torbalı ve Manisa'da bulunan modern üretim tesisleri, İzmir'in yanı sıra İngiltere'nin Londra ve Leicester ile İspanya'nın La Coruna şehirlerinde bulunan 4 tasarım ofisi ve 1700 kişiyi aşan personeliyle global ve kurumsal bir anlayışla faaliyetlerini yürütüyor.

Sun Tekstil, kendisine bağlı ortaklığı Ekoten Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. aracılığıyla da yuvarlak örme kumaş üretiyor ve kumaş koleksiyonlarının satışını gerçekleştiriyor.