Şulemsi kimdir, kaç yaşında, estetiksiz hali nasıl? Şule Kayatürk ne iş yapıyor, Instagram'ını kapattı mı?

Dilan Polat Engin Polat'ın şaşalı yaşamının devlet tarafından takip altına alınması ve tutuklanmalarının ardından gözler bu şekilde yaşayan diğer fenomenlerden Şulemsi'ye çevrildi. Peki, Şulemsi kimdir, kaç yaşında? Şule Kayatürk ne iş yapıyor, Instagram'ını kapattı mı?

Gösterişli hayatını sosyal medyada milyonların gözü önünde yaşayan Dilan Polat ve ailesi geçtiğimiz gün tutuklandı. Dilan Polat olayı sonrası gündeme gelen isimler arasında yer alan Şulemsi ismini kullanan Şule Kayatürk'ün hayatı araştırılmaya başlandı.

ŞULE KAYATÜRK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Şule Kayatürk, 1.75 boyunda ve oğlak burcu olarak bilinmektedir. Şule Kayatürk'ün yaşamı, kilo değişimi ve özel ilişkileriyle gündeme gelmiştir.

Kilolu bir dönem yaşadıktan sonra önemli bir zayıflama süreci geçiren Şule Kayatürk, yaklaşık 54 kiloya düşmüştür. Bu fiziksel değişimi, takipçileri tarafından merakla izlenmiştir.

Sosyal medyada "Şulemsi" takma adıyla tanınan Şule Kayatürk, eşi Yasin Türk ile ayrılık kararı almış, ancak daha sonra eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştur.

2013 yılından bu yana sosyal medyada aktif olan Şule Kayatürk, makyöz, sosyal medya ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet göstermiştir. Ayrıca kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi işletmektedir.

ŞULEMSİ VE EŞİ ESKİ HALİ

Şulemsi ve eşinin önceki ve şimdiki halleri görenleri şok etti.