Stres çarklarının içindeki arabayı anında gören çok az kişi var! Sadece şahin bakışlılar görüyor!

Stres çarklarının içindeki arabayı görene aşk olsun. Sadece zehir gibi beyni olanlar çözüyor. Sosyal medyayı kasıp kavuran bulmaca ve testlerin popülerliği son dönemde bayağı arttı. Sizlerle paylaştığımız görselde bunun bir örneği oluyor. Aşağıda yer alan stres çarklarının arasında gizli bir araba yer alıyor. Dikkati yüksek olan kişiler kısa bir süre göz gezdirir gezdirmez arabanın yerini hemen fark edebiliyor.

Çeşitli görsellerin içerisine gizlenen objeler insanların dikkatini çekiyor ve gizlenmiş olan objeyi bulmak son derece keyifli oluyor. Aşağıda yer alan resimde 179 tane stres çarkının arasında 1 tane araba bulunuyor. Elbette renk ve görsellerin birbirlerine olan benzerliği sizi son derece zorlasa da doğruyu bulan sayısı oldukça fazla oluyor. Peki, stres çarklarının içerisine gizlenmiş olan arabayı görebildiniz mi? Şimdi resimdeki arabayı hep birlikte aramaya başlayabiliriz.

BİR ARABA GİZLENDİ

Sizinle paylaştığımız görüntüde gizlenmiş bir araba var. Ancak kolay kolay tespit edilemiyor ve göreviniz arabayı 5 saniye içinde bulmak olacak.

HENÜZ BULAMADINIZ MI?

Size küçük bir ipucu verelim. Arabanın özellikle sağ tarafta olduğunu belirtmek gerekiyor ve stres çarkından şekil olarak bir hayli farklı olduğunu bilmelisin. Bu, arabayı şimdi görmen için yeterli.

Resimde kaç karpuz olduğunu çözen dünya rekorunu ele geçiriyor! Gözlerini test et...

GÖZLEM YETENEĞİNİ GELİŞTİRİYOR

Buna benzeyen çeşitli bulmacalar, gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı oluyor ve dikkatinizi artırıyor.

YEŞİL BİR OKLA GÖSTERDİK

Arabayı hala arayanlar için bir okla gösterilmiş şekilde arabayı işaretledik. Cevabınız hemen orada yer alıyor.

Eliyle koymuş gibi bulan en kötü özelliğine ulaşıyor! Tablodaki 3 gizli nesneyi görüyor musun?