İzmir'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Son İzmir depremi ne zaman oldu?

Son dakika deprem haberleri merak ediliyor. Gelen son dakika haberine göre; saat 03.29'da İzmir'in Buca ilçesi merkezli 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaklaşık 7 saniye kadar süren deprem büyük bir paniğe sebep oldu. Son İzmir depremine dair gelişmelere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

İzmir'de gece uykusundan büyük bir panikle uyanan vatandaşlar Son İzmir depremi ne zaman oldu? İzmir'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İzmir depremi; Manisa, Balıkesir, Denizli ve Aydın gibi çevre illerde de hissedildi.

SON İZMİR DEPREMİ NE ZAMAN OLDU?

Son dakika haberine göre; saat 03.29'da İzmir'in Buca ilçesi merkezli 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaklaşık 7 saniye süren deprem büyük bir panik yaşanmasına sebep oldu. Saat 03.29'daki depremin derinliği 14,47 kilometre olarak ölçüldü.

Korkutan deprem Manisa, Aydın, Kuşadası ve Turgutlu gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi. AFAD'ın verdiği bilgiye göre; depremin ardından en büyüğü 2,4 olmak üzere 13 artçı sarsıntı meydana geldi.

Son dakika İzmir okullar tatil mi? İzmir'de bugün okullar edildi mi?

Depremle ilgili ilk bilgileri paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İzmir Buca'da, saat 03.29'da gerçekleşen 4.9 büyüklüğünde depremde şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. 2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde de hasar meydana gelmiştir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir" dedi.