İzmir'de bugün okullar edildi mi? İzmir okullar tatil mi?

İzmir'in Buca ilçesinde gece saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem Manisa, Balıkesir, Denizli ve Aydın gibi çevre illerde de hissedildi. İzmir depreminin büyüklüğü ise 4.9 olarak kaydedildi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından Son dakika İzmir okullar tatil mi? İzmir'de bugün okullar edildi mi? gibi sorular gündeme geldi...


İzmir'de Buca ilçesi merkezli 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gece uykusundan uyandıran deprem sonrasında vatandaşlar sokaklara döküldü. Korkutan depremin ardından Son dakika İzmir okullar tatil mi? İzmir'de bugün okullar edildi mi? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

SON DAKİKA İZMİR OKULLAR TATİL Mİ?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.29'da İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. Sarsıntı sonrası bölge halkı sokağa döküldü.

Depremin 14,47 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre ise depremin derinliği 4.5 km olarak açıklandı.

Son İzmir depremi ne zaman oldu? İzmir'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde?

Depremde iki vatandaşımız yaralanırken, bir cami minaresinde de hasar meydana geldi.

İzmir'de bugün okulların tatil edilip edilmediği konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konu hakkında güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.