Siyah Kalp 5. bölüm izle tek parça! Siyah Kalp son bölüm izle kesintisiz!

Siyah Kalp 5. bölüm dün akşam Show Tv ekranına geliyor. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Emrah Ağuş'un, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği Siyah Kalp, sürükleyici hikayesi ve büyülü atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizide bu hafta Cihan ile evlenmek istemeyen Sevilay zor durumdadır. Buna rağmen duygularının arkasında durmaya çalışırken yeni dostlukların da temelini atacaktır...

Show TV'nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizisi 'Siyah Kalp' dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta karşılarında Nihayet'i gören Melek ve Nuh şaşkınlıklarını gizleyemezler. Sumru da olacakları uzaktan izlemektedir...

SİYAH KALP 5. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SİYAH KALP 5. BÖLÜM İZLE ÖZETİ

Karşılarında Nihayet'i gören Melek ve Nuh şaşkınlıklarını gizleyemezler. Sumru da olacakları uzaktan izlemektedir.

Karşılarında Nihayet'i gören Melek ve Nuh şaşkınlıklarını gizleyemezler. Sumru da olacakları uzaktan izlemektedir. Sevilay'ın Hikmet için, Cihan ile evlenmeyi kabul etmesiyle konakta nikah hazırlıkları başlar.

Ailesini düştükleri zor durumdan kurtarmaya çalışan Cihan, farklı yollar arar. Fakat karşılaştığı tek şey babasının ısrarıdır. Cihan ile evlenmek istemeyen Sevilay zor durumdadır. Buna rağmen duygularının arkasında durmaya çalışırken yeni dostlukların da temelini atacaktır.

İkizler düştükleri durumlara karşı her ne kadar güçlü dursalar da sevgi açlığı onları daha nice hayal kırıklığına itecektir.