Siyah Kalp 1. bölüm izle tek parça! Siyah Kalp 1. bölüm full izle!

Siyah Kalp ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show TV'de ekrana gelen Siyah Kalp 1. bölümde anneleriyle yüzleşmeye gelen Nuh ve Melek'in yolları beklenmedik bir şekilde Cihan ve Sevilay ile kesişir. Fakat ikizler asıl sürprizi anneleri Sumru ile yüzleştikleri an yaşayacaklardır. Siyah Kalp ilk bölümü izlemek isteyenler için Siyah Kalp 1. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor.

Siyah Kalp 1. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show TV'de yayınlanacak olan dizinin yapımını Tims&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Bir yanda aile içerisinde kaoslar yaşanırken diğer yanda geçmişin sırları gün yüzüne çıkacak. Her karakterin gizli bir amaca sahip olduğu 'Siyah Kalp'te çevrilen entrikaların kazananı kim olacak? İşte Siyah Kalp 1. bölüm izleme linki

SİYAH KALP 1. BÖLÜM İZLE!

Siyah Kalp dizisinde Şansalan ailesi ve çevresinde yaşanacak güç savaşları ekrana yansıtılacak.

SİYAH KALP 1. BÖLÜM ÖZETİ

Show TV'de yayınlanacak, yapımını sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği 'Siyah Kalp' Perşembe akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Siyah Kalp'in 1. Bölümünde; Yıllar boyunca annelerinin kimliğinden habersiz büyüyen Nuh ve Melek ise en acı günlerinde bu gerçekle yüz yüze kalırlar. Yılların öfkesiyle birlikte yaşadıkları yerden ayrılıp her şeyi geride bırakarak Kapadokya'ya gelirler.

Sumru, yıllar önce doğurduğu ikizlerini geride bırakarak Kapadokya'nın en varlıklı insanlarından Samet Şansalan'la yeni bir hayat ve aile kurmuştur.

Samet Şansalan'ın ilk evliliğinden olan büyük oğlu Cihan ailesini ziyarete gelir. Bunun kısa süreli bir ziyaret olacağını düşünse de kendisini, babasının ve halası Hikmet'in planlarının ortasında bulur. Hikmet'in kızı Sevilay'sa bu planda kendisine düşen rolden hiç hoşlanmamıştır. Cihan'ın Kapadokya'da kalma ihtimali onu kıskanan üvey kardeşi Esat dahil pek çok kişinin canını sıkar.

Anneleriyle yüzleşmeye gelen Nuh ve Melek'in yolları beklenmedik bir şekilde Cihan ve Sevilay ile kesişir. Fakat ikizler asıl sürprizi anneleri Sumru ile yüzleştikleri an yaşayacaklardır.

"Siyah Kalp" ilk bölümüyle 12 Eylül Perşembe saat 20.00'de Show TV'de!

SİYAH KALP DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Show TV'de yayınlanacak, yapımını sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, 'Siyah Kalp' yarın akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizide Leyla Tanlar ve Esra Dermancıoğlu hayranlık uyandıracak performanslarıyla anne-kız olarak izleyici karşısına çıkacak.

Herkesin bir karanlık tarafı olan Siyah Kalp'te iyi niyeti ve masumiyeti ile öne çıkan Sevilay (Leyla Tanlar), güçlü, hırslı ve kararlı annesi Hikmet (Esra Dermancıoğlu) ile karmaşık ve bir o kadar çekişmeli bir anne-kız ilişkisine sahip.

Samet Şansalan'ın ihtiraslı kardeşi Hikmet, konaktaki görkemli hayatını kaybetmemek için sınırları zorlamaya hazır ve her zaman tetikte... Sevilay'ın dünyası ise geçmiş defterlerin açılması ve karşısına çıkacak beklenmedik aşk ile altüst olacak.

Yıldız isimlerin yer aldığı kadrosuyla ve güçlü hikayesiyle ekranların yeni favorisi olacak olan dizi Kapadokya'nın etkileyici atmosferini de gözler önüne serecek.

Bir yanda aile içerisinde kaoslar yaşanırken diğer yanda geçmişin sırları gün yüzüne çıkacak. Her karakterin gizli bir amaca sahip olduğu 'Siyah Kalp'te çevrilen entrikaların kazananı kim olacak?

Yıldız isimlerin yer aldığı kadrosuyla ve güçlü hikayesiyle ekranların yeni favorisi olacak olan dizi Kapadokya'nın etkileyici atmosferini de gözler önüne serecek.