Sivas'ta bugün okullar tatil mi? Sivas'ta okullar kaç gün tatil oldu?

Sivas'ta yaşanan peş peşe depremlerin ardından Valilikten okullara ilişkin açıklama geldi. Geçtiğimiz gün Malatya'da meydana gelen deprem sonrası Malatya ve Elazığ'da okullar tatil edilmişti. Sivas'ta bugün 4,7 ve 4.1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Peki, Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta okullar kaç gün tatil oldu?

Sivas'ta okullar tatil edildi mi? binlerce aile tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sivas'ta meydana gelen 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde iki depremin ardından Sivas Valiliği tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada depremin Hacıali ve Ağılkaya köylerinde meydana geldiği bilgisine yer verildi. Peki, Sivas'ta bugün okullar tatil mi? Sivas'ta okullar kaç gün tatil oldu?

SİVAS'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Sivas'ta yaşanan depremler sonrası okullar tatil edildi. Karar, Sivas Valiliği tarafından duyuruldu.

Yapılan açıklamada il genelinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Açıklamada " İlimiz merkeze bağlı Hacıali ve AĞılkaya köylerinde meydana gelen 4.7 ve 4.1 büyüklüğündei iki depremin ardından 17.10.2024 Perşembe günü il genelinde eğitim öğretime 1 (gün) süreyle ara verilmiştir" ifadeleri kaydedildi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ise deprem sonrası açıklamasında " İlimiz merkezli 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl genelinde taramalarımız devam etmekte olup, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmemiştir." ifadelerini kullandı.