Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren ne zaman başlayacak? Tarih verildi…

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren ne zaman başlayacak? sorusu, pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Zira yüksek hızlı tren ekspres seferleri ile Sivas-İstanbul arası 7 saat 8 dakika sürecek. Öte yandan beklenen açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Detaylar haberimizde…

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren ne zaman başlayacak? ve Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren başladı mı? gibi sorular pek çok insan tarafından merak ediliyor. Zira birçok insan, YHT ekspres seferlerinin başlamasını bekliyor.

Öte yandan pek çok vatandaşın merak ettiği soruların cevabı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Ayrıca Uraloğlu, 4 Mayıs tarihini işaret etti.

SİVAS-İSTANBUL YÜKSEK HIZLI TREN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren başladı mı ve ne zaman başlayacak? soruları pek çok insan tarafından merak ediliyordu. Ayrıca beklenen cevap, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi.

Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arası aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibari ile başlayacağını açıkladı. Ayrıca, İstanbul-Sivas seferinin 7 saat 18 dakika ve Sivas-İstanbul seferinin 7 saat 8 dakika süreceğini duyurdu.

Ek olarak Uraoğlu, ''Ekspres Yüksek Hızlı Trenler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik'te duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerini dinleyeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak işletme planı değişiklikleri yapacağız.'' şeklinde konuştu.