Sivas ile İstanbul YHT ekspres seferleri başladı mı? Beklenen açıklama geldi...

Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren ekspres seferlerinin ne zaman başlayacağı birçok vatandaş tarafından merak ediliyor. Bu nedenle, ''Sivas ile İstanbul YHT ekspres seferleri başladı mı ve ne zaman başlayacak?'' gibi sorular araştırılabiliyor. Öte yandan beklenen açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Detaylar haberimizde…

Sivas ile İstanbul arasında, aktarmasız Yüksek Hızlı Tren ekspres seferlerinin başlaması pek çok vatandaş tarafından bekleniyordu. Bu nedenle bazı vatandaşlar, ''Sivas ile İstanbul YHT ekspres seferleri başladı mı?'' ve ''İstanbul ile Sivas YHT ekspres seferleri ne zaman başlayacak?'' gibi soruları araştırabiliyordu.

Öte yandan birçok vatandaşın merakla beklediği, ''Sivas ile İstanbul YHT ekspres seferleri başladı mı?'' ve ''İstanbul - Sivas YHT ekspres seferleri ne zaman başlayacak?'' sorularının cevabı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Peki, Sivas ile İstanbul YHT ekspres seferleri başladı mı veya ne zaman başlayacak?

SİVAS İLE İSTANBUL YHT EKSPRES SEFERLERİ BAŞLADI MI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibari ile başlayacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Sivas seferinin 7 saat 18 dakika ve Sivas-İstanbul seferinin 7 saat 8 dakika süreceğini belirtti. Ayrıca Abdulkadir Uraloğlu, ''Ekspres Yüksek Hızlı Trenler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik' te duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerini dinleyeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak işletme planı değişiklikleri yapacağız.'' şeklinde konuştu.