Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliğinde kriz mi var? Kenan Erçetingöz'den ima: Yakında çıkar bu işin aslı

İkinci kere nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın çiftinin yeniden ayrıldığı iddia edildi. Burcu Kıratlı'nın manevi babası Kenan Erçetingöz, ''Doğum günümde Sinan'ı çağırdım ama kendisinin çekimi varmış, gelmedi. Bakalım yakında çıkar bu işin aslı'' açıklaması ile çiftin arasında kriz olduğu imasında bulundu.

Aşk ve Mavi dizisinin ardından ekranlara ara veren Burcu Kıratlı, manevi babası Kenan Erçetingöz'ün doğum gününü Ulus'taki bir mekanda kutladı. Mekandan çıkarken basın mensuplarını karşısında gören Kıratlı, geri döndü.

Burcu Kıratlı mekanda 10 dakika durmasının ardından Kenan Erçetingöz ile birlikte çıktı. Gazetecilerin ayrılık sorularına "Teşekkür ederim" demekle yetinen Burcu Kıratlı sessiz kaldı.

Erçetingöz, "Doğum günümde Sinan'ı çağırdım ama kendisinin çekimi varmış, gelmedi. Bakalım yakında çıkar bu işin aslı...

Zaten boşandılar yeniden evlendiler. Bakalım göreceğiz neler olacak. Şu kız üzülmesin artık, üzmesinler kızımı" diyerek, Kıratlı ve Akçil arasında kriz olduğunu ima etti.