Sihirli Annem dizisinin Çilek'iydi: Herkesi şaşırttı! İşte Zeynep Özkaya'nın son hali

Sihirli Annem dizisi 2000'li yıllara adeta damgasını vurmuştu. Sevilerek izlenen dizide; Zeynep Özkaya, İnci Türkay, Damla Ersubaşı ve birçok farklı isim rol alıyordu. Öte yandan seneler önce final yapan Sihirli Annem dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri, Çilek'ti. Ayrıca Çilek karakterini canlandıran Zeynep Özkaya, seneler sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Sihirli Annem dizi 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizide; Zeynep Özkaya, İnci Türkay, Gizem Güven, Damla Ersubaşı, Buğra Özmüldür ve birçok farklı isim rol alıyordu.

Sihirli Annem dizisinde; Zeynep Özkaya ''Çilek'', İnci Türkay ''Betüş'', Gizem Güven ''Ceren'', Damla Ersubaşı ''Tuğçe'' ve Buğra Özmüldür ''Cem'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca seneler önce sona eren dizi pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu.

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNİN ÇİLEK'İ ŞAŞIRTTI

Sihirli Annem dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri, Çilek olarak ön plana çıkabiliyordu. Ayrıca Çilek karakterini Zeynep Özkaya canlandırıyordu.

Sihirli Annem dizisinin final yapmasının ardından yıllar geçti. Dizide Çilek karakterini canlandıran Zeynep Özkaya ise seneler sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Zira Zeynep Özkaya şimdilerde 26 yaşında.

ZEYNEP ÖZKAYA'NIN SENELER SONRAKİ HALİ

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Çilek karakteri ile birçok izleyicinin hafızasında kalan Zeynep Özkaya, yıllar sonraki hali ile pek çok insan tarafından merak ediliyor. İşte Sihirli Annem dizisinin Çilek'i, Zeynep Özkaya'nın seneler sonraki hali;