Sihirli Annem dizisinin Çilek'i değişimi ile şaşırttı! İşte Zeynep Özkaya'nın son hali

Sihirli Annem dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Zeynep Özkaya, Damla Ersubaşı ve İnci Türkay gibi isimler rol alıyordu. Ancak Sihirli Annem dizisi yıllar önce sona erdi. Öte yandan Çilek karakterini canlandıran Zeynep Özkaya değişimi ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Sihirli Annem dizisi 2003 yılında ekranlardaki yerini almıştı. Toplam 7 sezon süren Sihirli Annem dizisi, 2000'li yıllara adeta damgasını vurmuştu. Ayrıca dizide; Zeynep Özkaya, Damla Ersubaşı, İnci Türkay, Gizem Güven ve Buğra Özmüldür gibi isimler rol alıyordu. Fakat Sihirli Annem dizisi 2006 yılında final yaptı.

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNİN ÇİLEK'İ DEĞİŞİMİ İLE ADETA ŞAŞIRTTI

Sihirli Annem dizisinde pek çok insanın dikkatini çeken karakterlerden biri, Zeynep Özkaya'nın canlandırdığı Çilek olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Sihirli Annem dizisi sona ermiş olsa da Zeynep Özkaya'nın son hali merak edilebiliyor.

Sihirli Annem dizisi seneler önce sona erdi. Nitekim Zeynep Özkaya şimdilerde 26 yaşında. Bu sebeple Zeynep Özkaya'yı seneler sonra ilk kez gören adeta herkes şaşırabiliyor.

ZEYNEP ÖZKAYA'NIN SENELER SONRAKİ HALİ

Damla Ersubaşı ve İnci Türkay gibi isimlerle birlikte Sihirli Annem dizisinde rol alan Zeynep Özkaya, başarılı oyunculuğu ile birçok izleyicinin beğenisini topluyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte dizinin Çilek'i, Zeynep Özkaya'nın seneler sonraki hali;