Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman? Sıcak Kafa konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kitaptan uyarlama?

Sıcak Kafa dizisi konusu ve oyuncuları, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Netflix'te yayınlanan diziyi kısa sürede binlerce kullanıcı izledi. Sosyal medyada sayısız twit atılan dizi ile ilgili aramalar da arttı. Peki, Sıcak Kafa dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman?


Sıcak Kafa, Netflix'te yayınlandı. Netflix'in yerli dizileri arasında yer alan dizinin yapımını Tims & B Productions üstlenirken yönetmen koltuğunda Mert Baykal ve Umur Turagay oturuyor. Diziyi izleyenler 2. sezon aramalarına başlarken, henüz izlemeyenler ise konusunu merak ediyor. Peki, Sıcak Kafa dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman?

SICAK KAFA KONUSU NEDİR?

Distopik ve macera türünde olan dizi Sıcak Kafa'da; İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi hâline gelir. Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan "sıcak kafa"sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

SICAK KAFA HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Sıcak Kafa Afşin Kum'ın aynı adlı eserinden uyarlanmıştır.

SICAK KAFA 2. SEZON NE ZAMAN?

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin 2. sezon tarihi ise henüz net değil. Konuya ilişkin açıklamaların gelmedi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

SICAK KAFA OYUNCULARI KİMLER?

Osman Sonant

Hazal Subaşı

Şevket Çoruh

Haluk Bilginer

Tilbe Saran

Gonca Vuslateri

Özgür Emre Yıldırım

Barış Yıldız

Arda Anarat

Furkan Kalabalık

Kubilay Tunçer

Erdem Akakçe

Şebnem Hassanisoughi

Cüneyt Uzunlar

Zerrin Sümer

Hakan Gerçek

Feriha Eyüboğlu