Shrek 5'in vizyon tarihi belli oldu! Shrek 5 ne zaman çıkacak?

2000'li yılların ev sevilen animasyon filmleri arasında yer alan Shrek'in devam serisi olan Shrek 5'in vizyon tarihi belli oldu. DreamWorks ortaklarından Chris Meledandri, Shrek 5 için çalışmalara başlandığını açıkladı. Peki Shrek 5 ne zaman çıkacak? İşte Shrek 5'in vizyona gireceği tarih

Shrek 5 için heyecanlı bekleyiş başladı. Yediden yetmişe her yaştan izleyici kitlesine sahip olan "Shrek" serisinin beşinci filmi için çalışmalar başladı. Film, ilk olarak 2001 yılında vizyona girmiş ve Oscar ödülü kazanan ilk animasyon filmi olarak tarihe geçmişti. Nisan ayında duyurulan Shrek 5'in vizyon tarihi gün yüzüne çıktı. Buna göre Shrek 5 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

SHREK 5 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Nisan ayında duyurulan Shrek 5'in vizyon tarihi gün yüzüne çıktı. NBCUniversal çalışanlarından birinin dalgınlıkla yaptığı Linkedln paylaşımıyla birlikte, Shrek 5'in ne zaman vizyona gireceği belli oldu.

Serinin son filmi olan "Shrek: Sonsuza Dek Mutlu"nun 2010'da vizyona girmesinin ardından 13 yıl geçtikten sonra yeni film Shrek 5'in hazırlıklarının başladı.

Shrek 5 filminin orijinal kadrosu ile birlikte 2025 yılında vizyonda olacağı tahmin ediliyor.

SHERK FİLMİ KONUSU NE?

Çirkin görünümlü, yeşil bir canavar olan Shrek, son derece mutlu bir yaşam sürer. Çamur banyosu yapmaktan ve kendi bataklığında yaşamaktan son derece mutlu olmasına karşın, çevresindekiler, hatta öz anne ve babası bile onun görüntüsüne, pis kokusuna dayanamaz. Ancak Shrek'in kendine güveni tamdır ve bütün bu olumsuzluklar onun moralini bozmaz. Günlerden bir gün güzel prenses Fiona, bir ejderha tarafından kaçırılır. Duloc ülkesinin iktidar hırsıyla yanıp tutuşan yöneticisi Lord Farquad, prensesi kurtarmak için Shrek'ten yardım ister. Lord, ideal eş olarak prenses Fiona'yı seçmiştir ve onu ejderhaya bırakmaya hiç niyeti yoktur.