Şevket Çoruh'un yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Now Tv Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kimler?

Şevket Çoruh'un yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Oyuncu kadrosu, konusu ve tanıtımları ile dikkatleri üzerine çeken dizi ile ilgili aramalar hız kazandı. İzleyiciler ''Şevket Çoruh'un yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Now Tv Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kimler?'' sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

MedYapım imzalı NOW'ın yepyeni dizisi Korkma Ben Yanındayım başlıyor. Yayınlanan tanıtımlarıyla dikkat çeken, dizinin yayınlanan afiş, seyircilerin sıcacık bir aile draması izleyeceklerinin ipuçlarını verdi. Diziyi izlemek isteyenler "Şevket Çoruh'un yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Now Tv Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kimler?" sorusuna yanıt arıyor...

KORKMA BEN YANINDAYIM KONUSU NE?

Dizinin konusu ise şöyle; ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş) , Ulusözler Koleji'nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert'ten (Eren Ören) hamile kalır. İnci'nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır.

Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci'nin doktor olmasıdır.

İnci'nin hamile kalmasıyla hayallerine koşan iki gencin ve ailelerinin hayatı sonsuza kadar değişir. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgâr merak konusudur.

OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Merve Çolak'ın oturduğu, senaryosunu ise Erkan Birgören'in kaleme aldığı, merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Şevket Çoruh,Günay Karacaoğlu, Murat Aygen,Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Korkma Ben Yanındayım, 9 Mart Cumartesi gününden itibaren her cumartesi saat 20.00'de NOW'da.