Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? Seren Serengil'den Bircan Bali'ye: ''Sözümü kesme''

Türkiye'nin en çok izlenen magazin programları arasında yer alan Söylemezsem Olmaz, Beyaz TV'de ekrana gelmeye devam ediyor. 14 Aralık Çarşamba günü yayımlanan programda Bircan Bali ve Seren Serengil arasında tatsız bir olay meydana geldi. Birbirlerine çıkışan sunucular arasında soğuk rüzgarlar esti. Serengil, programın ilerleyen saatlerinde yer almadı. Bunun üzerine izleyicileri Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto Dalga'nın sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen magazin programı Söylemezsem Olmaz'da gergin anlar yaşandı. Dün yayımlanan canlı yayında zorluk yaşayan Serengil, "çenem kitlendi konuşamıyorum" dedi. Peki, Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

SEREN SERENGİL SÖYLEMEZSEM OLMAZ'DAN AYRILDI MI?

14 Aralık Çarşamba günü yayımlanan programda Seren Serengil, canlı yayının yarısında ekranda görülmedi. Programını açılışında Bircan Bali ile arasında tatsız bir gerginlik yaşayan sunucu, ilerleyen saatlerde Serengil'in çenesi kitlendi ünlü isim programda ayrılmak zorunda kaldı.

Bircan Bali, Serengil'in sağlık sorunları nedeniyle bugün ekrana çıkamayacağını açıkladı.

İşte o anlar: