Seren Serengil Reha Muhtar hakkında konuştu: Çocuğuna fiske vuracak bir adam değil

Seren Serengil, konuk olduğu programda oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında yaşanan velayet ve çocuklarına şiddet uyguladığı iddiası ile açılan dava hakkında konuştu. Her fırsatta Reha Muhtar'a destek olduğunu ifade eden Seren Serengil, ''Reha Bey çocuğuna fiske vuracak bir adam değil. Kendisi dayak yer ama çocuğuna vurmaz. Siz çocuğunuz yanlış bir şey yaptığını görseniz bağırmaz mısınız? Ben ne dayaklar yedim annemden.'' dedi. Serengil, açıklamaları ile gündeme geldi.

Söylemezsem Olmaz programı ile izleyici karşısına çıkan Seren Serengil, konuk olduğu YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasındaki davayı yakından takip eden Seren Serengil çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ÇOCUĞUNA FİSKE VURACAK BİR ADAM DEĞİL"

Muhtar'ın çocuğuna bağırdığı ses kaydı hakkında konuşan Seren Serengil, şunları söyledi:

"Çocuklara 1 yaşından beri Reha Bey baktı. Onları uzaktan izlediğim için Allah herkese böyle bir baba nasip etsin dedim. Velayet babada olduğu için anne de sadece görüş günlerinde görüyor. 4 yılda bir Reha Muhtar'a velayet davası açıyor ve daha önce mahkeme velayeti vermedi. Reha Bey çocuğuna fiske vuracak bir adam değil. Kendisi dayak yer ama çocuğuna vurmaz. Siz çocuğunuz yanlış bir şey yaptığını görseniz bağırmaz mısınız? Ben ne dayaklar yedim annemden."