Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? Seren Serengil neden yok?

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil ekrana gelmedi. Programın takipçileri yoğun olarak Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? sorusuna cevap aramaya başladı. İşte merak edilen detaylar...

Hafta içi her gün Beyaz TV'de ekrana gelen magazin programınında izleyicileri şaşkına çeviren bir durum yaşandı. 10 Ocak tarihli programda Bircan Bali ve Arto yer alırken Seren Serengil ekrana gelmedi. Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

SEREN SERENGİL NEDEN YOK?

Seren Serengil, Beyaz TV'de ekrana gelen program Söylemezsem Olmaz'da yer almadı. Bunun üzerine izleyiciler araştırmalara başladı. Daha önce programda canlı yayını rahatsızlığı sebebiyle bırakıp giden sunucunun bugün neden olmadığı merak konusu oldu.

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma Instagram hesabından paylaştığı açıklamasında "Sabah gayet iyiydi işine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18.10 ve şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3. kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim" dedi.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ HAKKINDA

Magazin klasiği Söylemezsem Olmaz, sürprizleri ve dopdolu içeriği ile magazin gündemini belirlemeye devam ediyor.

Ekranların vazgeçilmezi Seren Serengil ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ve Arto'nun yorumlarıyla Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün saat 08.45'te Beyaz TV'DE...