Serdar Ortaç'ın bugüne kadar görülmemiş görüntüleri ortaya çıktı! Hayranları görünce inanamadı

Son dönemde sosyal medyada açtığı canlı yayınlarda söyledikleri ile gündeme gelen Serdar Ortaç'ın yıllar öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Serdar Ortaç'ın ''Aşkın Kitabı'' adlı şarkısına çektiği klibin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Ünlü şarkıcının gençlik yıllarına ait görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle sosyal medyada sık sık canlı yayın açan ve takipçileri ile dertleşen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor. Eşi Chloe Loughnan ile boşanmasının ardından daha da zor günler geçiren Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filminde rol alarak hayranlarını sevindirdi.

SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE GÜNDEM OLAN GÖRÜNTÜLER, İZLEYENLERİ GÜLÜMSETTİ

Şarkıları dillere pelesenk olan Ortaç'ın meşhur olduğu ilk yıllara ait görüntüler yıllar sonra ortaya çıktı. 1994 yılında ilk albümünü çıkaran Ortaç, "Karabiberim" adlı şarkı ve klibi ile o dönem en iyi çıkış yapan sanatçı oldu.

Aşkın Kitabı isimli şarkısına da klip çekmiş olan ünlü isim Ortaç'ın kamera arkası görüntüleri yıllar sonra yayınlandı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan görüntüler, izleyenleri gülümsetti.

Sosyal medya kullanıcıları "Ergenliğin ve gençliğin verdiği şımarıklık var", "Sünnet kıyafeti gibi" ve "O zamanlar depresif mutsuz neşesiz ve üzgün değilmiş konuşurken sesi çıkıyormuş" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Serdar Ortaç'ın "Aşkın Kitabı" adlı şarkısının klibinin kamera arkası görüntüleri;