Seray Gözler özlemle andı... Süper Baba açıklaması dikkat çekti: Kendini buluyordu insanlar

Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği TRT2'de ekrana getirilen ''Film Gibi Hayatlar'' programının bu haftaki konuğu Seray Gözler oldu. Hafızalarda yer edinen ''Süper Baba'' kadrosunda yer alan Seray Gözler, diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gözler, ''Süper Baba gibi diziler bizim coğrafyamıza çok uygundu. Kendini buluyordu insanlar. Ben de çok keyif aldım. Çalıştığım insanlar da çok keyifliydi. Değerli bir kadroydu o'' dedi.

Usta oyuncu Seray Gözler, TRT 2 ekranlarında yayınlanan Hülya Koçyiğit'in sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programının konuğu oldu.

Gözler, usta isimlerden ders alıp çok şey öğrendiğini ifade ederek "İlk senelerimizde Can Gürzap, Arsen Gürzap, Ahmet Levendoğlu, Raik Alnıaçık, Serpil Tamur, Zeliha Berksoy, Müşfik Kenter, Deniz Gökçer, Haluk Kurtoğlu... Çok güçlü ve sağlam hocalardan yetiştik. Hiç affetmezlerdi. Bu da bizim için çok iyi oldu. Hocalarımı hiç unutmam. Bütün hocalarım benim için çok değerlidir" dedi.

Açıklamalarına devam eden Gözler, "Şu anda bile olmadık ki. Hep mükemmeli aramak vardır ama o mükemmel hiç yoktur. Oyuncu arar, sanatçı arar. Resimde de, heykelde de, müzikte de. Sanat sonsuz ve özgür olmalı ayrıca. Çünkü beyinde özgür olacaksınız ki onu üretebileceksiniz. Hep bize öğretilen buydu" şeklinde konuştu.

Bir döneme damga vuran "Süper Baba" dizisinde rol almış olan ünlü oyuncu, "Süper Baba gibi diziler bizim coğrafyamıza çok uygundu. Kendini buluyordu insanlar. Ben de çok keyif aldım. Çalıştığım insanlar da çok keyifliydi. Değerli bir kadroydu o" ifadelerini kullandı.