Selena'nın Selin'i değişti: Yeni imajı ile şaşırttı! İşte Cansu Demirci'nin seneler sonraki hali

Cansu Demirci; Gizem Güven, Sinem Kobal ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerle birlikte, ''Selena'' dizisinde rol alıyordu. Ancak Selena dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Cansu Demirci'nin de seneler sonraki hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Cansu Demirci, Selena dizisinde Selin karakterini canlandırıyordu. Sinem Kobal, Gizem Güven ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerle birlikte rol alan başarılı oyuncu, Selena dizisi sona erse de son hali ile merak edilmeye devam ediyor.

SELENA'NIN SELİN'İ DEĞİŞTİ: YENİ İMAJI İLE ŞAŞIRTTI

Selena dizisi 2009 yılında son bölümünü yayınlamıştı. Nitekim dizinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Ayrıca Cansu Demirci'de şimdilerde 31 yaşında. Bu nedenle Selena dizisi ile hatırlanan Cansu Demirci'nin de görünümünün değiştiği gözlemleniyor. Ayrıca Cansu Demirci'yi, Selin olarak hatırlayan pek çok insan yeni imajını gördüklerinde şaşırabiliyor.

Cansu Demirci, Selana dizisinde Sinem Kobal ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerle birlikte rol alıyordu. Ayrıca Selena dizisinde Selin karakteri pek çok kişi tarafından beğenilerek takip ediliyordu. Bu nedenle Cansu Demirci'nin seneler sonraki hali de merak edilebiliyor.

CANSU DEMİRCİ'NİN SENELER SONRAKİ HALİ

Sinan Çalışkanoğlu ve Sinem Kobal gibi isimlerle birlikte rol alan Cansu Demirci, yıllar sonraki hali ile sevenleri tarafından merak edilebiliyor. İşte Selena'nın Selin'i, Cansu Demirci'nin seneler sonraki hali;

Emret Komutanım'ın Naci'si değişti: Yeni imalı ile adeta şaşırttı! İşte Mehmet Kurt'un son hali