Selahaddin Eyyubi 7.Bölüm izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 7.bölüm full izle tek parça!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Selahaddin, çok gizli ve tehlikeli bir yapılanma olan Haşhaşiler'in sırlarını aşikâr edip Dağın Efendisi'ne ulaşabilecek midir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 7. bölüm canlı izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Selahaddin Eyyubi 7. Bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananların özeti

Selahaddin Eyyubi 7. Bölüm izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu dizinin senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor. Selahaddin Eyyubi 7. bölümde uzun zamandır uyuyan tehlikeli bir örgüt Dağın Efendisi'nin önderliğinde yeniden uyanmış, Müslümanlar arasındaki barışı ebediyen bitirmek niyetindedir! Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken Selahaddin Eyyubi 7.Bölümünü tek parça halinde haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ 7. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.0'da TRT 1'de...

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 7.BÖLÜM ÖZETİ

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 7.bölümde Selahaddin ve yoldaşları, Gregor ve en güçlü adamlarıyla kanlı bir savaşa tutuşmuştur.

Selahaddin, Gregor'u mağlup edip Askalan'ı almak üzeredir ancak sarayda gerçekleşen Türkmen beyleri suikastı her şeyi alt üst eder. Haçlılara karşı birlik sağlanması maksadıyla çağırılan obalar şimdi kılıçlarını intikam için çekmiş ve Sultan Nureddin'in karşısına dikilmişlerdir.

Selahaddin bu büyük tehlike karşısında sarayda gerçekleşen suikastın sorumlularını aramaya başlar. Uzun zamandır uyuyan çok gizli ve tehlikeli bir örgüt Dağın Efendisi'nin önderliğinde yeniden uyanmış, gölgelere gizlenerek gerçekleştirdikleri suikastlarla Müslümanlar arasındaki barışı ebediyen bitirmek niyetindedir!

Selahaddin, her adımı tuzaklarla kurulu yolda sarayın ve obaların en derinine kadar sızmış hainleri bulup Dağın Efendisine ulaşmak için kolları sıvar. Sultan Nureddin sarayının en derinlerine kadar uzanan bu ihanet ağını çözüp kardeş kanı akmasını engelleyebilecek midir?

Dağın Efendisi, Zengiler'i Türkmen obalarıyla savaştırma planında başarılı olabilecek midir? Selahaddin, çok gizli ve tehlikeli bir yapılanma olan Haşhaşiler'in sırlarını aşikâr edip Dağın Efendisi'ne ulaşabilecek midir?

1 Ocak reyting sonuçları: Safir, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Survivor All Star 2024 reyting sıralaması