Selahaddin Eyyubi 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Selahaddin Eyyubi 7. bölümde neler olacak?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır'ın yer aldığı dizinin yeni bölümleri Pazartesi günleri TRT1'de ekrana geliyor. Dizinin son bölümünde babasıyla ciddi bir yol ayrımına giren Selahaddin, Haçlılara karşı bir başına savaşa koyulmuştu. Peki Selahaddin Eyyubi 7. bölümde neler olacak? Selahaddin Eyyubi 7. bölüm ön izleme tanıtımına haberimizden ulaşabilirsiniz

Selahaddin Eyyubi 7. bölüm fragmanı, ön izleme şeklinde yayınlandı. TRT 1'in Kudüs'ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, altıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, Selahaddin Eyyubi 7. bölümde neler olacak? İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 7. bölüm fragmanı

SELAHADDİN EYYUBİ 7. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin son bölümünde Selahaddin, Halil'i öldüren Gregor'a karşı savaş ilan etmişti. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 7. bölümde Gregor ile karşı karşıya gelen Selahaddin, Askalan'ı alabilecek midir?

Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener'in yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.0'da TRT 1'de...

SELAHADDİN EYYUBİ 7. BÖLÜM NE ZAMAN?Selahaddin Eyyubi 7. bölümü, 1 Ocak Pazartesi günü yılbaşı tatili nedeniyle ekrana gelmeyecek. Dizi, yeni bölümüyle 8 Ocak'ta TRT1'de ekrana gelecek.

Yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu dizinin senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor.

Haçlılara karşı verdiği mücadele ve savaşlar ile Suriye, Kuzey Mezopotamya, Filistin ve Mısır'daki Müslüman topraklarını kendi yönetimi altında birleştirme hedefi olan, 12. yüzyıl Müslüman hükümdarlarından Selahaddin Eyyubi'nin hayatının ve Kudüs'ü nasıl fethettiğinin hikayesi.

SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 6.bölümde Nusreddin, hiç beklenmedik bir şekilde saraya gelmiş ve Sultan Nureddin'e Selahaddin'in onun öz oğlu olmadığını öğrendiğini söylemişti. Eline geçen sırla büyük bir koz elde eden Nusreddin'in bir sonraki hamlesi ne olacaktır?

Selahaddin ise Gregor'un elindeki esirleri kurtarmıştı.

Şimdi sıra Sultan Nureddin'in de katılımıyla Askalan'ı fethetmektir. Fakat Nusreddin'in sırrı açmakla tehdit ettiği Sultan Nureddin kuşatmaya gidemez. Bu durum Selahaddin ve Sultan Nureddin cephesinde sert bir çatışmaya sebep olur.

Selahaddin'e iyice intikam güden Gregor ise hemen harekete geçer ve vahşice bir hareketle Selahaddin'in esaretten kurtardığı alplarla, Halil'i öldürür. Halil'in ölümü Askalan obasında da büyük bir acı ve öfkeyle karşılanır. Gregor'un yaptığı eyleme karşılık Selahaddin, adeta savaş ilan eder. Gregor ile karşı karşıya gelen Selahaddin, Askalan'ı alabilecek midir?

Nureddin ise kararında nettir. Müslüman Beyler ile birliği sağlamadan hareket etmeyecektir. Baba ve oğul bu noktada ciddi bir yol ayrımına girer ve Selahaddin, bir başına savaşa koyulur. Beyleri toya toplayan Nureddin, birliği sağlayıp onları Haçlılara karşı ittifak olmaya ikna edebilecek midir?

SELAHADDİN EYYUBİ OYUNCULARI

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.