Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Selahaddin Eyyubi 4. bölümde neler olacak?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fragmanı, dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır'ın yer aldığı dizinin yeni bölümleri Pazartesi günleri TRT1'de ekrana geliyor. Dizinin son bölümünde Gabriel'in Selahaddin'in hamlelerinden haberdar olması saray içerisinde bir hain bulunduğuna işaret etmektedir. Peki Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Selahaddin Eyyubi 4. bölümde hain ortaya çıktı mı? İşte detaylar

Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünü izleyen seyirci tarafından merak ediliyor. TRT 1'in Kudüs'ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Selahaddin Eyyubi 4. bölümde neler olacak?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SELAHADDİN EYYUBİ 4. BÖLÜM FRAGMANI

Haçlılara karşı verdiği mücadele ve savaşlar ile Suriye, Kuzey Mezopotamya, Filistin ve Mısır'daki Müslüman topraklarını kendi yönetimi altında birleştirme hedefi olan, 12. yüzyıl Müslüman hükümdarlarından Selahaddin Eyyubi'nin hayatının ve Kudüs'ü nasıl fethettiğinin hikayesi.

SELAHADDİN EYYUBİ 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selahaddin Eyyubi 3.Bölümde Selahaddin, Haçlılarla olan mücadelesinde eline güçlü bir koz geçirmiş ve Viktorya ile Baş Üstad'ı yakalamıştır. Fakat Askalan için yapmayı planladığı takas sırasında hiç beklenmedik bir olay yaşanır ve Hac Yolu güvenliği tehlikeye düşer.

Selahaddin'i çok zor duruma düşüren bu hadise hem Sultan Nureddin'in hem de Süreyya'nın tepkileriyle karşılaşmasına neden olur.

Öte yandan, Gabriel'in Selahaddin'in hamlelerinden haberdar olması saray içerisinde bir hain bulunduğuna işaret etmektedir.

Selahaddin'in bütün bu krizlerin ortasında hem esirleri elinde tutması hem de içerideki haini ortaya çıkarması gerekecektir. Bu hedeflerine ulaşmak için harekete geçer ve riskli bir plan ortaya koyar. Fakat asıl ihanet hiç beklemediği yerden gelecektir ve bunun sonucunda Sultan Nureddin suikasta uğrayacaktır.

Melike'nin de öğrendiği süt annelik konusu giderek yayılırken büyük sır açığa çıkacak mıdır? Selahaddin planını başarıyla tamamlayıp hedeflerine ulaşabilecek midir? Ona ihanet eden kişi kim olacaktır?

Selahaddin haini bulmak için riskli bir plan ortaya koyar. Fakat asıl ihanet hiç beklemediği yerden gelecektir ve bunun sonucunda Sultan Nureddin suikasta uğrayacaktır.

Selahaddin Eyyubi 3.Bölüm CANLI izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3.bölüm full izle Youtube!