Selahaddin Eyyubi 16.Bölüm izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16.bölüm full izle tek parça!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 16. bölümüyle TRT1'de ekrana geldi. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener'in yer aldığı dizinin son bölümünde Eyyubi ailesi başta olmak üzere Selahaddin'in obasındaki ahali acımasız Gregor'un zalimliklerine takat getirebilecekler midir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Selahaddin Eyyubi 16. Bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananların özeti

Selahaddin Eyyubi 16. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu dizinin senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor. Selahaddin Eyyubi 16. bölümde Eyyubi ailesi başta olmak üzere Selahaddin'in obasındaki ahali acımasız Gregor'un zalimliklerine takat getirebilecekler midir? Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken Selahaddin Eyyubi 16.Bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ 16. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.0'da TRT 1'de...

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 16. BÖLÜM ÖZETİ

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16. bölümde Gregor, Selahaddin'in obasını basmış ve tüm obayı esaret altına almıştır. Bunu öğrenen Selahaddin obasını kurtarmak için harekete geçmişse de karşısına Melik Mevdud çıkmış ve Selahaddin ile Melik Mevdud kılıç kılıca gelmişlerdir. Sultan Nureddin ise suikastçıların ortasında kalmıştır.

Selahaddin obasının selameti için Melik Mevdud'dan önünden çekilmesini ister. Tek derdi sandığı almak ve Sultan Nureddin gelmeden bütün meseleleri halletmektir.

Melik Mevdud'un çekilmeyeceğini anlayan Selahaddin, son bir hamleyle Mevdud'un elinden kaçar. Şimdi hem devlet kaçağıdır hem de obası büyük bir esaret ve zulüm altındadır. Eyyubi ailesi başta olmak üzere Selahaddin'in obasındaki ahali acımasız Gregor'un zalimliklerine takat getirebilecekler midir?

İçine düştüğü zor durumu gözleriyle gören Selahaddin, Melik Mevdud ile anlaşmadan obasını kurtaramayacağını anlar. Melik Mevdud'un huzuruna çıkıp ona obasını kurtarması için müsaade etmesini ister. Sandığı ona rehin vermeyi de kabul eder ve anlaşırlar. Lakin hiç beklemediği bir gelişme Selahaddin'in bütün planlarını alt üst edecektir. Karategin sandığı ele geçirmiş ve kaçırmıştır!

Şimdi bir yandan Yahudiler, bir yandan haçlılar sandığın peşindedir. Eğer onlar sandığı ele geçirirse başta ailesi olmak üzere tüm obayı katledeceklerini bilen Selahaddin, türlü tuzaklar ve ölümcül pusularla dolu amansız bir yolculuğa çıkar. Selahaddin, Haçlılar ve Yahudiler'den önce sandığa ulaşıp obasını kurtarabilecek midir?

Kutsal bir vazife uğruna bilinmez tehlikelerin göbeğine düşen Sultan Nureddin vazifesini sağ salim yerine getirebilecek midir?