Selahaddin Eyyubi 1.Bölüm izle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 1.bölüm full izle (ilk bölüm)

Selahaddin Eyyubi dizisi 1. bölümüyle ekran macerasına başladı. Dizide Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici ve Seda Yıldız rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ilk bölüm full izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Selahaddin Eyyubi 1. Bölüm izleme ekranı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ilk bölümü izleyicilerle buluştu. Kudüs'ün fethinin ve ardından İslam aleminin yeniden yükselişinin anlatıldığı dizi Selahaddin Eyyubi 1. Bölümde "Kudüs fedakarlıktır" sözü izleyenleri duygulandırdı. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 1. Bölüm izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 1. bölüm full izle (ilk bölüm)

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ İLK BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi 13 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'da TRT1'de izleyicilerle buluştu.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Haçlılara karşı verdiği mücadele ve savaşlar ile Suriye, Kuzey Mezopotamya, Filistin ve Mısır'daki Müslüman topraklarını kendi yönetimi altında birleştirme hedefi olan, 12. yüzyıl Müslüman hükümdarlarından Selahaddin Eyyubi'nin hayatının ve Kudüs'ü nasıl fethettiğinin hikayesi.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 1.BÖLÜM ÖZETİ

Haçlı istilalarının İslam Alemini kasıp kavurduğu 12.yy da Müslümanlar arasındaki birlik ve düzen bozulmuş, başta mukaddes şehir Kudüs olmak üzere birçok İslam toprağı Haçlıların eline geçmiştir. Selahaddin, "Cihana adalet Kudüs'e hürriyet" anlayışıyla yetişmiş, bu uğurda Haçlılar ile cenk eden Zengi Devleti himayesindeki Serhad Gazileri'nin başıdır. Tapınak Şövalyeleri, Kudüs'ün kilidi olan Askalan şehrini kuşatırlar.

Askalan düşerse Kudüs güçlenecek, Zengi toprakları da tehlike altında olacaktır. Selahaddin buna engel olmak için Askalanlılar'a yardım etmek ister. Fakat büyük bir sorun vardır: Askalanlılar, Zengilere düşmandır. Bu sebeple devlet divanından Selahaddin'e izin çıkmaz. Fakat Selahaddin divan kararına rağmen Askalanlılar'a yardıma gider. Selahaddin'i şimdi zorlu engeller bekliyordur. Bu zorlu savaşın ortasında Askalan emirinin kızı Süreyya ile aralarında sevda kıvılcımı tutuşur. Fakat bu savaşta birlik olsalar da ikisi de düşman taraftadır.

Yüreklerine düşen sevda kıvılcımı büyüyecek midir yoksa bu savaş düşmanlıkları daha da mı alevlendirecektir? Selahaddin, Askalan'ı kurtarıp hedefine ulaşabilecek midir? Devletin ve sultanın emrini çiğneyip Askalan'a gittiği için cezalandırılacak mıdır?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ OYUNCULARI

Uğur Güneş - Selahaddin Eyyubi

Dilin Döğer - Süreyya

Mehmet Ali Nuroğlu - Nureddin Zengi

Kaan Çakır - Nusreddin

Hakan Vanlı - Emir Reyhani

Ali Ersan Duru - Turanşah

Erdinç Gülener - Ömer Mella

Ekin Türkmen - Melike

Tuvana Türkay - Viktoria

Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? Selahaddin Eyyubi'yi oynayan Uğur Güneş kimdir, nereli?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncu kadrosu! Selahaddin Eyyubi oyuncuları kimler?