Şef Mehmet Yalçınkaya'dan MasterChef Tunahan Ak'a iş teklifi! Verdiği yanıtla şaşırttı

Geçtiğimiz akşam finali gerçekleşen MasterChef'te ilginç bir an yaşandı. Şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef 2021'in renkli simalarından Tunahan Ak'a iş teklifinde bulundu. Tunahan Ak'ın Mehmet Yalçınkaya'ya verdiği yanıtsa herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz Cuma akşamı dördüncü sezonunu tamamlayan MasterChef Türkiye'nin finalinde şefler ve eski yarışmacılar arasında gülümseten diyaloglar gerçekleşti.

Bazı yarışmacılar jüri üyelerinden iş teklifi aldıklarını ve onların restoranlarında aşçı olarak çalıştıklarını açıkladılar. Bu isimlere bir göndermede bulunmak isteyen yarışmanın renkli simalarından Tunahan Ak, şu sözleri kurdu:

"Ben işe falan girmedim. Bana hiç iş teklifi gelmedi, anlamadım bunu. İşsizim, 27 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Bunu da bildireyim. Bir YouTube kanalı açtım. Oraya videolar çekiyorum"

MEHMET YALÇINKAYA'DAN İŞ TEKLİFİ ALDI

Tunahan'ın bu sözlerinin ardından Mehmet Yalçınkaya, 'Sana iş teklifi gelmedi mi? Benimle çalışırsın' diyerek iş teklifinde bulundu.

Tunahan Ak bu teklife, 'Şefim benim evim oraya uzak' yanıtını verince Yalçınkaya, 'Ben teklifimi yaptım.' karşılığını verdi.