O denklem zeka türünüzü ortaya çıkarıyor...T.C. kimlik numarasını nasıl ezberliyorsunuz? Şaşırtan karakter analizi!

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan her vatandaş 11 haneli T.C. kimlik numarasına sahip olur. T.C. kimlik numarası insanların resmiyetteki bilgilerini, ailesini, soyunu ve önemli bilgilerini kaydedilmesi amacıyla kullanılır. Bu 11 haneyi ezberleme şekli de zeka türleri ile ilgili önemli ipuçları veriyor.

T.C. kimlik numarası Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sahip olduğu 11 haneden oluşan bir kombinasyondur. Günlük hayatta birçok alanda, resmi kuruluşta, devlet dairesinde, okullarda, bankacılık işlemlerinde ya da e-Devlet'te kullanılan T.C. kimlik numarası çoğu insanın ezberindedir. 11 handeden oluşan bu numaraları ezberleyiş şekli ise zeka türü ile ilgili önemli ipuçları verir.

T.C. kimlik numarasın ezberleme şekline göre bazı insanlar sosyal zekaya, bazıları detaycılığa, sportif zekaya ya da müzikal zekaya sahip olabiliyor. Elbette bunu öğrenmenin ve hangi zeka türüne sahip olduğunuzu ortaya çıkarmanın yolları var.

T.C KİMLİK NUMARASINI NASIL EZBERLİYORSUNUZ?

Toplamda 8 zeka türü bulunan zihinde T.C. kimlik numarasını ezberleme şekli de büyük önem taşıyor. Bir devlet dairesine, hastaneye ya da kargo firmasına gidildiğinde istenilen T.C. kimlik numarasını ezbere söylerken fark edilen ezberleme şekli hangi zeka türüne sahip olunduğunu ortaya çıkarıyor.

Aşağıda yer alan testten T.C. kimlik numarasını ezberleyiş şeklinize göre zeka türünüzü öğrenebilirsiniz.