Melek Baykal kaç yaşında, aslen nereli? Şarkılar Bize Söyler konuğu Melek Baykal kimdir?

Kanal D'nin büyük bir beğeni ile takip edilen programında heyecan dolu anlar yaşanıyor. Bu hafta yine birbirinden ünlü isimler izleyici karşısına çıkacak. Bu akşam ünlü oyuncu Melek Baykal'da Şarkılar Bize Söyler konuğu olarak ekrana gelecek. Şarkılar Bize Söyler misafiri Melek Baykal kimdir? Melek Baykal kaç yaşında, aslen nereli?

21 Ocak Cumartesi akşamı Şarkılar Bize Söyler konukları arasında Melek Baykal'da yer alacak. "Funda Arar Şarkıları" konseptiyle en güzel şarkıların seslendirileceği program Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak. Şarkılar Bize Söyler konuğu Melek Baykal kimdir? Melek Baykal kaç yaşında, aslen nereli?

MELEK BAYKAL KİMDİR?

Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ferhunde Hanımlar dizisindeki "Nermin", Hayat Bağları dizisindeki "Nurhayat" ve Cennet Mahallesi dizisindeki "Pembe" rolüyle tanınmaktadır.

Şarkılar Bize Söyler konuğu Funda Arar kimdir? Funda Arar kaç yaşında, eşi kim?

İstanbul doğumlu olan ve henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan Baykal, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak takdir topladı. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Uzun süre Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde çalıştı. Ankara'da çekilen Ferhunde Hanımlar ile tanınmasının ardından gelen teklifleri değerlendirerek İstanbul'a yerleşti.

Cennet Mahallesi'ndeki performansıyla beğeni topladı. Birçok televizyon dizilerinde rol almıştır. Melek Baykal ilk sinema filmi deneyimini Kaçma Birader adlı filmdeki "Rambo" rolüyle yaşamıştır. 2012-2015 yılları arasında Star TV'de kendi adını taşıyan kadın programını sundu. 2020 yılında Sahrap Soysal ile birlikte "Dudugiller" isimli YouTube kanalında içerik üretti.