Sandık Kokusu yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Sandık Kokusu ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon tarihi

Sandık Kokusu dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Show TV'nin, yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu'nun sezon finalinde Karsu, çocuklarını Reha'dan alabilmek için formalite bir evlilik yapmıştı. Peki Karsu yeni patronu Bora ile neler yaşayacak? Sandık Kokusu ne zaman başlıyor? İşte Sandık Kokusu 2. sezon fragmanı ve yeni sezon tarihi

Sandık Kokusu yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Başrolünde Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip Memili'nin yer aldığı dizinin yeni sezon tanıtımında Karsu'nun patronu Bora ile arasında yaşanan diyalog dikkat çekiyor. Filiz ve Hasan'ın evlilik macerası ise izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Peki Sandık Kokusu ne zaman başlıyor? İşte Sandık Kokusu yeni sezon tanıtımı

SANDIK KOKUSU YENİ SEZON TANITIMI

Show TV'nin ilk sezonuyla ekranlara damga vuran, O3 Medya imzalı iddialı dizisi Sandık Kokusu'nun yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciden tam not alan tanıtımda Özge Özpirinçci ve Engin Öztürk'ün güçlü uyumu dikkat çekerken, dizinin Şanlıurfa'da geçen sahneleri de izleyiciye görsel şölen yaşattı.

Sandık Kokusu'nun başrollerinde; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Gözde Seda Altuner, Seda Türkmen ve Nesrin Cavadzade ve Uğur Yücel gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

SANDIK KOKUSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu dizi yeni sezonuyla çok yakında Show TV'de.

Sandık Kokusu 18 Eylül 2024 Çarşamba akşamı Show Tv'de...