Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sandık Kokusu bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta isimleri buluşturan Sandık Kokusu'nu izlemek isteyenler aramalarını hızlandırdı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?

Show TV'nin yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu yeni dizisi "Sandık Kokusu" bu akşam ilk bölümü ile başlıyor. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?

SANDIK KOKUSU KONUSU NEDİR?

Dizi üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak.

'Sandık Kokusu' güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak.

Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sandık Kokusu dizisi İstanbul'da çekiliyor. Dizinin ilk çekimleri 2 hafta boyunca Adana'da gerçekleştirildikten sonra sonra İstanbul'da devam ediyor.