Sandık Kokusu Kıvanç kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nerelidir?

Sandık Kokusu'na bu hafta Kıvanç rolü ile Serkay Tütüncü dahil oluyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimlerin yer aldığı Diziye bu akşam yayınlanan bölümle dahil olan Tütüncü'nün hayat vereceği Kıvanç'ın hikayesi merakla bekleniyor. Peki, Sandık Kokusu Kıvanç kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nerelidir?

Çarşamba akşamları ekrana gelen Sandık Kokusu'na bu akşam yeni bir isim dahil oluyor. Serkay Tütüncü katıldığı dizide Kıvanç karakterini canlandıracak. İzleyiciler "Sandık Kokusu Kıvanç kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nerelidir?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

SANDIK KOKUSU KIVANÇ KİMDİR?

Sandık Kokusu Kıvanç'ın kim olduğu henüz bilinmiyor. Atilla'nın gidişinin ardından Karsu ile yakınlaşacak olan bir karakter olacağı tahmin ediliyor.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir, Tire'de doğdu. Arnavut kökenlidir. Eğitimini Ege Üniversitesi'nde tamamladı. İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. 2018 yılında yayımlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı. Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, FOX'ta yayımlanan Bay Yanlış ve Masumiyet dizilerinde de yer aldı. 2022 yılında yine FOX ekranlarında yayımlanan Kusursuz Kiracı dizisinde Yakup karakterini canlandırdı.

2016 yılında TV8'de yayımlanan Survivor 2016 yarışmasına katılıp Gönüllüler takımında yer aldı ve yarışmayı 2. olarak tamamladı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa adım attı.

Sandık Kokusu 23. bölümü izle tek parça! Sandık Kokusu 23. son bölümü izle full HD!