Sandık Kokusu fragmanı | Sandık Kokusu 17. bölüm fragmanı çıktı mı? Atilla'ya da Irmak'a da büyük şok!

Sandık Kokusu 17. bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin başrolünde yer aldığı Sandık Kokusu'nda bu hafta Atilla, kitapçıya Karsu ile konuşmaya gelir ve akşam otelde buluşmak için sözleşirler. Atilla'yı nasıl bir oyun bekliyordur? Sandık Kokusu 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

Çarşamba akşamları Show Tv'de izleyicisi ile buluşan Sandık Kokusu fragmanları da bölümleri kadar yoğun ilgi görüyor. Dizide bu hafta biribinden etkilenen Filiz ve Hasan görüşmelere başladı. Atilla da kitapçıya Karsu ile konuşmaya geldi. Akşam otelde buluşmak için sözleşirler. Atilla'yı nasıl bir oyun bekliyordur? Sandık Kokusu 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

SANDIK KOKUSU 17. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Sandık Kokusu 17. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Sandık Kokusu 17. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın.

SANDIK KOKUSU 16. BÖLÜM ÖZETİ

Sandık Kokusu'nun 16. Bölümünde; Karsu eve geç dönünce Irmak ve Filiz onu sıkıştırır. Irmak'ın sözlerine daha fazla dayanamayan Karsu, Adnan'ın onu aldattığını söyler. Ömer, Filiz'i estetik doktoruna götürme bahanesiyle Hasan ile buluşturur. Filiz de Hasan'dan etkilenince tekrar buluşmak için adımlar atarlar.

Şirkete Adnan'ı ziyarete giden Irmak, Selvi'nin Adnan'a olan yakınlığından hoşlanmaz. Adnan'a güvense de içine kurt düşünce Karsu'ya anlatır. Karsu ise Irmak için Adnan ile buluşup konuşur ve tüm gerçekleri öğrenir.

Ömer, Filiz'i estetik doktoruna götürme bahanesiyle Hasan ile buluşturur. Filiz, Ömer'in benzin almasını beklerken Hasan gelir ve Filiz'e evinde beklemesini teklif eder ve Filiz kabul eder. Filiz de Hasan'dan etkilenince tekrar buluşmak için adımlar atarlar.

Sandık Kokusu 16. bölüm izle tek parça! Show Sandık Kokusu son bölüm izle kesintisiz, full HD!

Atilla, kitapçıya Karsu ile konuşmaya gelir ve akşam otelde buluşmak için sözleşirler. Ancak Karsu, Lale'ye gider ve onu Atilla'nın beklediğini söyler. Atilla büyük bir hevesle açtığı kapının ardında Lale'yi görünce şok olur. "Ben bunu hakettim" der. Bu otelde güzelce dinlenebileceğini söyleyip oradan ayrılır.

Öte yandan eve geç dönen Karsu'yu hem Irmak hem de Filiz karşılar. Konu döne dolaşa Adnan'a gelir. Karsu Adnan'ın kendisini aldattığını Irmak'a söyler.