Sandık Kokusu 20.Bölüm Fragmanı | Lale'nin intikamı... Sandık Kokusu 20.Bölümde neler olacak?

Sandık Kokusu 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Show TV'nin, yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu'nun son bölümünde Karsu, Hasan'ın dükkanına gidip onunla sert bir konuşma yaparken, Reha'nın tehditkar sözleri Sandık Kokusu 20. bölümde yaşanacaklara dair merakı artırdı. Sandık Kokusu 20. bölüm fragmanında ise Lale, Karsu'dan başlayarak hepsinden intikam almak için harekete geçer. İşte Sandık Kokusu 20. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

Sandık Kokusu fragman | Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'nun yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin yer aldığı dizinin son bölümünde Karsu, annesine Hasan beyin kim olduğunu söylemişti. Sandık Kokusu 20.Bölüm Fragmanında ise Lale, ayrılığı zorlaştırmak için kirli oyunlara başvuruyor. Peki şimdi ne olacak? İşte Sandık Kokusu 20. bölüm fragmanı

SANDIK KOKUSU 20. BÖLÜM FRAGMANI

Sandık Kokusu 20. bölümüyle 1 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı Show TV'de ekrana gelecek.

SANDIK KOKUSU 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sandık Kokusu'nun 19. Bölümünde; Filiz, Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya yeltenirken, Karsu, Hasan ile ilgili bütün gerçekleri anlatmaya başlar.

Hasan'ı tanımayan Karsu, yeni gelen esnafı sıcak karşılarken Atilla ise şok içindedir. Babasını yalnız yakalayıp Karsu'dan uzak durmasını ister.

Irmak zor da olsa elindeki bütün delilleri teslim ederek Adnan'ı ihbar eder. İhbar edenin kendisi olduğunu itiraf eden Irmak ve Adnan arasında yüzleşme yaşanır.

Atilla'nın boşanır boşanmaz Karsu ile birleşeceğini bilen Reha, onları durdurmak için Hasan'la görüşmek gibi bir takım planlar düşünür. Reha'nın planları düşündüğü gibi işleyecek midir?

Hasan'ın kim olduğunu öğrenen Karsu, Filiz'i Hasan'ın kebapçısına girerken görür. Filiz'in görüştüğü Hasan'ın, Atilla'nın babası Hasan olduğunu anlayıp annesinin peşinden kebapçıya girer. Filiz, Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya yeltenirken, Karsu, Hasan ile ilgili bütün gerçekleri anlatmaya başlar.

OYUNCULAR

KARSU Özge Özpirinçci

FİLİZ Demet Akbağ

ATİLLA Metin Akdülger

REHA Necip Memili

OZAN Şahin Sancak

ŞÜKRAN İnci Şen

TÜRKAN Nalan Okçuoğlu

İPEK Arya Bozabalı

EKREM Emre Şen

GÜLAY Sedef Pehlivanoğlu

TILSIM Mina Akdin

KUZEY Sarp Kaan Altınçapa

SELİN Miray Yeral

IRMAK Meriç Aral

ADNAN Levent Can