Sandık Kokusu 23. son bölümü izle full HD! Sandık Kokusu 23. bölümü izle tek parça!

Sandık Kokusu 23. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Show Tv'de yayınlanan, Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı dizide Karsu ise Atilla ile son kez konuşmaya karar verir. Olanlarla tek başına mücadele etmek için Atilla'dan gitmesini ister. İşte Sandık Kokusu 23. bölümü izleme bilgileri...

Sandık Kokusu bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu'nda bu akşam mahkeme çıkışı Reha ve Karsu arasında bir arbede yaşanır. Karsu yıkılmıştır, kaybedecek bir şeyi kalmamıştır...

SANDIK KOKUSU 23. BÖLÜMÜ İZLE TEK PARÇA!

SANDIK KOKUSU 23. BÖLÜMÜ ÖZETİ

Sandık Kokusu 23. Bölümünde; Mahkeme çıkışı Reha ve Karsu arasında bir arbede yaşanır. Karsu yıkılmıştır, kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Reha'nın ise geri adım atmaya niyeti yoktur. Karsu'nun çocuklarla iletişimini kesmek için her türlü yola başvurur.

Mert, Irmak'a çalıştığı mekânda iş ayarlar. Filiz de estetikçisi Serdar ile çalışmaya başlar.

Karsu ise Atilla ile son kez konuşmaya karar verir. Olanlarla tek başına mücadele etmek için Atilla'dan gitmesini ister.

SANDIK KOKUSU'NUN KISACA KONUSU

Üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak. 'Sandık Kokusu' güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak. Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

OYUNCULAR

KARSU Özge Özpirinçci

FİLİZ Demet Akbağ

ATİLLA Metin Akdülger

REHA Necip Memili

LALE Seda Türkmen

ŞÜKRAN İnci Şen

TÜRKAN Nalan Okçuoğlu

İPEK Arya Bozabalı

EKREM Emre Şen

GÜLAY Sedef Pehlivanoğlu

TILSIM Mina Akdin

KUZEY Sarp Kaan Altınçapa

SELİN Miray Yeral

IRMAK Meriç Aral

ADNAN Levent Can

HASAN Uğur Yücel

ÖYKÜ VE SENARYO: Melis Civelek-Zeynep Gür

KREATİF DANIŞMAN: Zeynep Günay

YÖNETMEN: Nezaket Coşkun