Sandık Kokusu 23. bölüm fragmanı izle | Sandık Kokusu 23. bölüm fragmanı çıktı mı?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer aldığı Sandık Kokusu çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Deniz sağa sağlim kurtulsa da Karsu, Atilla'yı affetmemiştir. Peki, Sandık Kokusu 23. bölüm fragmanı çıktı mı? Dizide haftaya neler olacak?

Sandık Kokusu'nun dün akşam ekrana gelen bölümünde Hasan'ın düşmanının Deniz'i kaçırması üzerine Reha'nın Karsu'ya velayet davası açması gerilimi arttırırken; Filiz, Hasan ile yüzleşti. Dizide önümüzdeki hafta neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Sandık Kokusu 23. bölüm fragmanı çıktı mı? Dizide haftaya neler olacak?

SANDIK KOKUSU 23. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Sandık Kokusu fragmanları izlemek için tıklayın.

SANDIK KOKUSU 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hasan, gerçekleşen telefon konuşmasından sonra Karsu'ya bir şey belli etmemeye çalışarak kitapçıdan ayrılır. Süleyman'ın dediklerini yapmaktan başka çareleri yoktur.

Atilla, Deniz'i almak için Süleyman'ın mekanına gider ve son bir sevkiyat için anlaşırlar. Sağ salim kurtulan Deniz, annesini daha fazla korkutmak istemediği için olanları söylemek istemese de yaşadığı travmayı daha fazla saklayamaz.

Karsu bunu öğrendiğinde Atilla'ya tepkisi çok sert olur. Reha'ya olanları anlatmak zorunda kalan Karsu ondan hiç beklemediği bir darbe alacaktır.

Sandık Kokusu 22. bölüm izle full HD! Sandık Kokusu son bölüm kesintisiz izle!